11 juli – Wijn & Spijs avond

Dat 21 juni het begin van de zomer is, is alom bekend. Echter dat wij verrast werden door deze tropische temperaturen hadden wij niet verwacht. Voordat wij ons bij Gasterij de Hout op kunnen maken voor de zomersluiting, staan wij nog 4 weken voor u klaar om u culinair te kunnen verrassen.

11 juli Wijn & Spijs avond

Na het grote succes van de vorige Wijn & Spijs avonden organiseren wij op veler verzoek weer een Wijn & Spijs avond, op donderdag 11 juli aanstaande.

Deze keer werken wij samen met Wijnkoperij Okhuysen uit Haarlem. Wij hebben Woudt Stroo (Wijnadviseur Horeca & Gastronoom-Sommelier) uitgenodigd om deze avond met mooie wijnverhalen aan elkaar te praten. Maar liefst 9 verschillende wijnen zullen de revue passeren, vergezeld van een mooi 4-gangen menu, zoals u van ons gewend bent. Natuurlijk sluiten wij deze avond af met koffie of thee met een lekkernij van onze trolley. De kosten voor dit evenement zijn €55,00 per persoon.

Vanaf 18:30 uur bent U van harte welkom, zodat wij om 19:00 uur kunnen starten met deze avond. Reserveren kan hier, per mail naar eten@gasterijdehout.nl of bel ons op 0255 769011.

Zomermenu bij Gasterij de Hout
Speciaal voor deze zomerperiode bieden wij een 2-gangen zomermenu aan. In dit menu kunt u als hoofdgerecht kiezen uit een Maaltijdsalade Niçoise of onze heerlijke Hamburger de Hout. Voor het dessert kunt u een keuze maken uit een kaasplankje of een citroentaartje met een limoenscroppino. De kosten voor dit menu zijn €24,95 per persoon.