Nieuwsbrief augustus 2018

Na een werkelijk ongelofelijke mooie zomer keren de temperaturen weer terug naar normale waarden voor de tijd van het jaar. De vakanties zijn voorbij en wij maken ons op voor de “R” in de maand. Wij hopen dat u allen nieuwe energie hebt opgedaan en weer met frisse moed de draad gaat oppakken.

Wij staan bruisend van energie klaar om voor u een onvergetelijke culinaire avond te verzorgen.

Inmiddels bent u van ons gewend dat wij zeer regelmatig onze menukaart vernieuwen. Wilt u nog genieten van het zomermenu, haast u dan, want dit menu serveren wij enkel nog in de maand augustus.

Natuurlijk zijn wij blij als u ook in september onze gast wilt zijn, daarom hebben wij een leuke aanbieding voor u; de 4=3 actie. Deze actie geldt bij het reserveren van het (onderstaande) maandmenu voor 4 personen, u vermeldt tijdens de reservering dat u graag aan de 4=3 actie mee wilt doen en u betaalt aan het einde van de avond slechts voor 3 maandmenu’s (dranken uitgezonderd)! Bent u allergisch of vind u iets niet lekker, dan is dit bespreekbaar.

Maar er is meer!

Vanaf 1 september biedt Gasterij de Hout u ook lunches aan. Op donderdag, vrijdag en zaterdag bent u tussen 12.00-14.00 uur welkom om kennis te maken met de verfijnde lunchgerechten. Wij bieden een wisselende 2-gangen menu aan voor €25,00 per persoon. Lekkere belegde broodjes, frisse salades en licht verteerbare gerechten maken uw lunch tot een succes.

4=3 maandmenu;

Cannoli van Pompoen
gevuld met rilette van makreel, crème van avocado en krokante mosseltjes

Dubbel getrokken bouillon van ossenstaart
met rundersukade en een krokante ossenstaartrol

Eendenborst
met mousseline van bataat, aardappel-witlofkoekje en sinaasappelsaus

Mousse van boerenjongens
met vanille Madeleines