Gasterij de Hout weer open?

Na een periode van ongeveer 12 weken gaat Gasterij de Hout weer OPEN!
En wel op vrijdag 5 juni om 18:00 uur.

Wel zijn er wat wijzigingen tot stand gekomen in de periode dat wij voor ons diner gesloten waren. Veel van u hebben reeds kunnen zien dat wij een kleine verbouwing hebben ondergaan in het restaurant. We hebben de chef’s table ingeruild voor meer ruimte in keuken en magazijn. De voornaamste reden hiervoor is de beslissing om naast dineren in ons restaurant, verder te gaan met ons Gasterij bij u thuis concept.

Wij bieden u de mogelijkheid om een klein stukje van de Gasterij mee naar huis te nemen om thuis van te kunnen genieten. Onze toppers zoals de Carpaccioschotel, de Proeverij van de Gasterij en de alom geprezen slagroomtruffels kunt u elke week op het menu vinden, tevens zullen er wekelijks een aantal speciale gerechten aan toegevoegd worden.
Deze thuisgerechten kunt u op vrijdag, zaterdag en zondag
tussen 14:00 en 17:00 uur afhalen in de Gasterij.

Ook het diner bij Gasterij de Hout is veranderd. De uitgebreide menukaart is vervangen door een wekelijks wisselend verrassingsmenu van 3 of 4 gangen. Daarnaast hebben wij nog een kleine á la carte kaart waar u zelf een keuze uit kunt maken, deze zal elke maand veranderen.
De openingstijden voor diners zijn aangepast naar vrijdag, zaterdag en zondag
van 18:00 – 00:00 uur.